WERKWIJZE BRUILOFT
Julie grote dag draait om jullie liefde die je samen viert met jullie geliefden. Jullie bruiloft met alle mooie momenten van de dag die jullie meemaken maar ook de details, de emotie dat is belangrijk voor jullie als herinnering. Alles vastgelegd op een ontspannen, leuke en gezellige manier en na afloop kun je al bladerend door jullie trouwalbum deze momenten weer herbeleven.

Jullie kunnen kiezen uit een aantal al samengestelde pakketten maar iedere bruiloft is natuurlijk uniek. Daarom kun je ook vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. In dit gesprek nemen we samen jullie dag door en bespreken we jullie wensen en mogelijkheden. Vervolgens breng ik geheel vrijblijvend een offerte uit en kunnen jullie bepalen of jullie mij als fotograaf willen op jullie bruiloft.

• KENNISMAKINGSGESPREK
In het persoonlijk kennismakingsgesprek vertel ik je over mijn werkwijze gedurende julie bruiloft. We nemen samen jullie dag door. Handig is als jullie al een beetje het dagprogramma weten. Bijvoorbeeld: Hoe laat begint jullie dag, trouwlocatie adres, ophaallocatie, hoeveel gasten je denkt te ontvangen en ongeveer de eindtijd van jullie trouwdag.

• OFFERTE
Op basis van ons gesprek en jullie dagindeling maak ik een offerte. Als jullie akkoord zijn met de offerte dan kom ik graag bij jullie fotograferen. Ik zorg er dan voor dat jullie trouwdag, exclusief en uniek wordt vastgelegd!

Bij akkoord van de offerte geldt een aanbetaling van 10% over het totaalbedrag zoals genoemd in de offerte. Een week voor de bruiloft neem ik nog contact met jullie en/of jullie ceremoniemeester om het definitieve dagprogramma door te nemen. Belangrijk is om de ceremoniemeester een telefoonlijst te geven van de belangrijke contactpersonen op jullie trouwdag. Het resterende bedrag dient uiterlijk een week voor de bruiloft voldaan te zijn.


• TROUWDAG
Ik ben altijd ruim optijd aanwezig zodat ik alvast het een en ander kan voorbereiden. De gehele tijd ben ik aanwezig maar voor jullie zo goed als onzichtbaar. Julie trouwdag draait om jullie en jullie vrienden en familie.

• FOTO’S
Na de Bruiloft ga ik alle foto’s bekijken, uitzoeken en bewerken want dit zijn er altijd heel erg veel. Het aantal foto’s kan ik nooit van tevoren aangeven aangezien elke bruiloft anders is. Maar ik geef altijd een ruim aantal foto’s wat het complete plaatje van jullie dag weergeeft. Binnen 2 dagen na de bruiloft ontvang je van mij alvast een preview van 5 digitale foto’s. Plaats je de foto’s op social media? Dan kan dit enkel als de foto's voorzien zijn van logo van Studio Creazione.

Jullie ontvangen alle gemaakte foto’s digitaal en bewerkt op USB en via Wetransfer binnen 6 weken. Als jullie de foto’s hebben ontvangen kunnen jullie deze op je gemak bekijken en selecteren. Zodra jullie een keuze hebben gemaakt van de foto's die jullie in het trouwalbum willen hebben dan ga ik met het trouwalbum aan de slag. Ik plaats de foto’s in de volgorde van jullie trouwdag zodat jullie de gehele dag kunnen herbeleven. Daarna ontvangen jullie binnen circa 7 weken het trouwalbum. Op de website kun je alvast wat foto’s bekijken van vorige bruiloften. Je kunt ook de foto’s bekijken op Facebook en Instagram!

Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek via het mailadres: studiocreazione@outlook.com.

Liefs Sabrina